Publicat el 12/07/2022

Les candidatures per optar al Premi d’Emprenedoria es podran presentar entre el 21 d’agost i el 23 de setembre

 

 

Ja s’han publicat les bases de la convocatòria dels Premis d’Emprenedoria @ElMasnou_Jove2022, que enguany arriben a la desena edició.
S’hi podran presentar candidatures del 21 d’agost al 23 de setembre, a la seu electrònica de l’Ajuntament. El tràmit electrònic s’obrirà quan comenci el període de sol·licituds.

Per participar-hi, i entre altres requisits, cal tenir 35 anys o menys, estar empadronat o empadronada al Masnou i presentar un projecte empresarial que encara no estigui en funcionament o que no s’hagi posat en marxa abans de l’1 de gener del 2022.
A les bases esmentades d’aquest premi per incentivar l’emprenedoria es detallen la resta de condicions que cal complir per presentar-s’hi.

El projecte guanyador rebrà 4.000 euros en concepte de subvencions per a les despeses que especifiquen les bases, com algunes de les que es deriven de l’inici de l’activitat (obres al local del negoci, adquisició d’eines i d’equips informàtics…). També per a conceptes com l’allotjament web i el domini d’Internet durant un any, la consultoria i el disseny de màrqueting i comunicació i el pagament de cotitzacions a la Seguretat Social en règim d’autònoms, entre molts altres conceptes.

El Centre d’Empreses Casa del Marquès, seu de l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, compta amb un equip tècnic que pot assessorar els i les joves que vulguin presentar-hi un projecte empresarial.
Per rebre el seu suport, cal contactar-hi a través de l’adreça electrònica: casadelmarques@elmasnou.cat.Aquests premis compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Consultar Bases: https://www.elmasnou.cat/media/repository//noticies/noticies_2022/Text_convocatoria_-_catala.pdf

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari