Conveni entre l’Ajuntament de Vilassar de Mar i Infermera virtual per promocionar la salut a través del web municipal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/04/2012

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, acostant un cop més la tecnologia al servei de les persones, és el primer consistori que a través del web municipal ofereix els consells de salut d’Infermera virtual, el portal d’educació per a la salut del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Un conveni de col·laboració entre tots dos organismes amb l’objectiu de divulgar i promocionar la salut ho ha fet possible.


Des d’ara, a través de la pàgina web de l’Ajuntament www.vilassardemar.cat, els ciutadans poden inscriure’s al canal RSS i d’aquesta manera rebre cada 15 dies i a traves del seu lector, un consell de salut vinculat amb continguts procedents de la Infermera virtual, fet per professionals de la salut.


Com viatjar si tens un problema de salut crònic, què s’hauria de tenir em compte si un treballador té insuficiència cardíaca, com menjar de forma adequada en la etapa de la vellesa o quina és la dieta més adequada durant la menopausa, són algunes de les respostes que es donaran a través del canal RSS. Els consells de salut es vincularan amb la celebració de dies mundials relacionats amb situacions de salut i amb necessitats de salut que es produeixen de manera estacionària com ara l’època de la grip o l’arribada de la calor.

Deixa un comentari