Conveni amb Humana per a la recollida selectiva de roba i calçat a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/05/2012

L’Ajuntament de Vilassar de Mar i l’ONG Humana Fundación Pueblo para Pueblo han signat un conveni de col·laboració per a la recollida selectiva de roba i calçat, que comporta la instal·lació de 10 contenidors especialment adaptats i dissenyats per realitzar el servei de recollida al municipi.


La roba i les sabates que es dipositin als contenidors tindran un nou destí. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol fomentar la gestió eficient del residu tèxtil a través de la reutilització i el reciclatge, contribuint, alhora, a reduir el volum de residus destinats a tractament finalista.


Els recursos que s’obtenen d’aquesta recollida van destinats a finançar projectes de cooperació a diferents països amb els objectius d’impulsar la formació, l’educació, la capacitació i el desenvolupament comunitari.


El conveni es va formalitzar el 2 de maig a l’Ajuntament amb la presència del regidor de Medi Ambient, Joan Roca, i la Directora General d’Humana, Elisabeth Molnar. Amb el conveni signat, Humana també col•laborarà amb els serveis socials municipals donant vals perquè les persones més necessitades del municipi puguin comprar roba a les botigues de segona mà que Humana té a Barcelona.


Els contenidors de recollida estaran instal·lats als següents punts:
1. C. Santa Eugènia, 91 (INS. Pere Ribot)
2. C. Sant Artur, 36
3. Av. de l’Arquitecte Eduard Ferrés, 11
4. Av. de l’Arquitecte Eduard Ferrés, 143 (Camp municipal de futbol)
5. C. de Narcís Monturiol, 79 (Pl. de Mossèn Andreu Teixidó)
6. Pl. Vicenç Casanovas
7. C. Riera d’en Cintet, 37
8. C. de Lluís Jover, 22 bis (Centre Cívic)
9. C. Riera d’en Cintet, 209
10. C. de la Muralla, 11


A més, Humana té instal·lat un altre contenidor de recollida al carrer Maria Vidal, 202, mitjançant un conveni amb Supermercats Sorli Discau.

Deixa un comentari