Contes de Nadal de les Germanes Baldufa a Sant Vicenç de Montalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/12/2012

La Lilian i la Sophie han fet un punt i a part als seus viatges per celebrar el Nadal en família. I és que els hi encanta fer el pessebre i representar Els pastorets, com a tots els nens de Catalunya. Però també saben que cada cultura viu aquestes festes d’una forma diferent. Ens ho explicaran a través de contes màgics d’arreu del món. 
Amb elles viatjarem als freds boscos russos de la mà del Rei de Gebra,, assistirem al descobriment de la Terra amb els warau de les Índies Occidentals, descobrirem el miracle del canelobre jueu que va estar encès durant vuit dies seguits i entendrem per què a la Xina celebren el cap d’any dues vegades. Tot això sense oblidar-nos de fer un repàs a algunes de les nostres tradicions com el tió o el caganer.
Els contes incorporen un missatge implícit per créixer com a persones i en societat, afavorint la tolerància, l’admiració, la convivència i la integració dels nouvinguts des del respecte per la diferència.
Per tots els públics. Menuts i grans es queden atrapats fins a la fi, uns pels aspectes visuals i dolços, d’altres pels continguts i el ritme dinàmic. Qualsevol edat és bona per retrobar l’infant que tot adult porta dins.


Diumenge 16 de Desembre a les 18h, al Centre Cívic El Gorg (Riera del Gorg s/n) – Sant Vicenç de Montalt. Espectacle familiar

Tanaka Teatre és una companyia dedicada al teatre per a públic familiar amb espectacles multidisciplinaris que fascinen i atrapen a petits i grans. Ens mou la passió per l’exotisme, els valors dels contes tradicionals d’arreu del món i la convicció que el teatre s’ha d’adaptar als infants i pares d’avui dia.

Deixa un comentari