Publicat el 23/10/2015

La primera reunió d´aquest nou organisme de participació ciutadana va tenir lloc dilluns 19 d´octubre, a la sala de plens i va servir per constituir el Consell Assessor, explicar els objectius i presentar els seus membres. Entre d’altres propostes, es va plantejar la proposta d´integrar Llavaneres al Parc del Montnegre i el Corredor, una idea que ja es recull en el planejament municipal.
Els assistents van poder observar sobre plànol aquesta proposta i s’hi van valorar els punts a favor i en contra de tenir part del terme municipal dins del parc. Per avançar en aquesta qüestió, es va acordar sol•licitar una reunió amb els propietaris afectats i el director del parc. La trobada estarà oberta a la població. 
La primera reunió del Consell també va servir per parlar de les zones verdes municipals, la proposta de moció per a la defensa del litoral del Maresme i l´estat actual de la finca del Molí de Can Cabot de Munt.


Composició
L’òrgan està presidit pel regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós, i en formen part un representant de cadascun dels grups polítics amb representació en el consistori. Pel que fa a entitats de caire ambiental, de moment hi participa l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de la Serralada de Montalt i també hi ha cinc representants proposats per la regidoria per la seva formació i/o experiència en el sector.

Deixa un comentari