Consol Candela d’Arenys de Munt rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/04/2012

Consol Candela i Alemany ha rebut la Medalla Centenària de Benestar Social i Família, el secretari de Família del Departament, Ramon Terrassa, li ha lliurat la medalla. També han assistit a l’acte familiars i amics de la senyora Candela, així com l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis, i el 1r Tinent d’alcalde, Alfons Molons, que és nét de l’homenatjada.
 
Nascuda a Barcelona el 10 d’abril de 1912, Consol Candela i Alemany es va traslladar a Arenys de Munt a finals dels anys 30 amb el seu marit i els seus 3 fills. Sempre ha estat molt aficionada a les manualitats: pintar ampolles de vidre, puntes de coixí, ganxet… Encara avui dóna classes de ganxet a la gent gran de l’esplai dels jubilats del municipi. Actualment té 14 néts i 22 besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Deixa un comentari