Publicat el 20/02/2018

El nou espai incorpora el Catàleg de la Biblioteca del Conservatori amb més de 8.000 peces que es posen a disposició de la comunitat educativa

El Conservatori Professional de Música de Badalona ha fet una renovació integral de la seva pàgina web (http://www.conservatoribdn.cat/ ) que, a banda d’una nova imatge més moderna i actual, ofereix tota la informació del centre i les seves activitats i, a més, transmet l’esperit singular d’aquest espai.

El Conservatori ha plantejat el disseny del nou web com a una eina que serveixi per informar de la intensa activitat del centre, tant en l’espai acadèmic com en l’àmbit social i ciutadà, i així contribuir a l’educació, la difusió i la dinamització musical, tot promovent la formació artística dels badalonins, i ajudant a la projecció de la ciutat de Badalona.
Un dels apartats més destacats del web és l’agenda on es troben els projectes i els concerts que generen el conjunt de l’alumnat i el professorat del Conservatori. D’altra banda el nou web incorpora el catàleg de la Biblioteca del Conservatori de Badalona. Es tracta de més de 8000 documents que inclou monografies, material audiovisual i música impresa i que està a disposició de la comunitat educativa. Cal destacar la seva àmplia col·lecció de partitures per a orquestra jove, així com l’ampli ventall d’obres pels diferents instruments que es podran consultar en aquesta secció Catàlegs.

A “Una mirada a l’actualitat musical”, qui navegui pel nou espai web del Conservatori podrà trobar informació sobre novetats del panorama musical, ja sigui discogràfic, concertístic, formatiu, etc.

A l’apartat “Enllaços” es recopilen algunes de les adreces webs més interessants per a la formació de l’alumnat. Finalment, al “Calaix audiovisual” s’inclouen enllaços a vídeos i llistes de reproducció que constituiran una valuosa guia tant d’estils musical com de diferents tradicions interpretatives.

 

 

Deixa un comentari