Publicat el 09/01/2017

La ruta començarà a Collbató, des d´allà ens dirigirem caminant pel Camí de la Vinya Nova fins el restaurant la Vinya Nova i d´aquest punt ascendirem per la Canal de l´ermità i posteriorment per la Canal del Pont fins empalmar amb el Camí nou de Sant Jeroni, ascendirem a l´Albarda Castellana (1178), un cim amb unes vistes espectaculars i poc visitat per la majoria de excursionistes. 

Un cop feta l´ascensió ens desviarem direcció el Monestir, passarem sota el Cavall Bernat i rodejarem l´Elefant, ens acostarem a la Capella de Sant Dimes, la Capella del Diable i baixarem fins la Plaça de Santa Anna, per arribar posteriorment al monestir passant pel Camí dels Francesos. 

Un cop arribem podem fer un descans per visitar el monestir o el museu. Posteriorment continuarem la ruta baixant pel Camí de Sant Miquel i més tard per el Camí Vell de Sant Miquel a Montserrat i en una estona arribarem a Collbató on haurem aparcat els cotxes.

Material: roba adequada a l´època de l´any, botes de muntanya, aigua, esmorzar, dinar, fruits secs, frontal (important).

Excursió a Montserrat
Dia: diumenge 29 de gener
Hora sortida: les 7 del matí
Lloc: Parking de l’estació Renfe Mataró 
Preu socis: Gratuït
Preu no socis: 3 euros 
Organitza: Unió Excursionista de Catalunya de Mataró
Carrer Nou, 29 – Mataró Tel. 937 96 14 30 – uecmataro@telefonica.net

Deixa un comentari