Publicat el 19/10/2020

La corporació municipal vol expressar el seu més sentit condol per la mort de José Vargas Fernández, regidor a l’Ajuntament de Vilassar de Mar pel grup municipal d’Iniciativa per Catalunya-Els Verds (ICV) durant diverses legislatures

L’exregidor ha mort avui a l’edat de 79 anys. L’Ajuntament de Vilassar de Mar manifesta als seus familiars, amics i companys el més sincer condol per tan dolguda pèrdua.
José Vargas Fernández va ser regidor a l’oposició les tres legislatures que va haver entre 1987 i 1999; al Govern de 2003 a 2004 i, de nou a l’oposició, de 2004 a 2007. Planejament urbanístic i promoció de l’habitatge van ser dues de les àrees de les quals se’n va ocupar a l’Ajuntament.

Fora del consistori, la seva passió pel cinema i per la televisió, on va treballar durant molts anys, li va permetre construir un valuós arxiu televisiu . Vargas va fundar a més, al 1984, el canal de televisió privat Vilassar Televisió, un dels canals locals amb més tradició a tot Catalunya, i el Col·lectiu d’Activitats Audiovisuals i Televisió Local de Vilassar de Mar.
Una bona part dels actes culturals i esportius que durant dècades han tingut lloc a la vila han quedat enregistrats gràcies a la seva feina.

 

 

Deixa un comentari