Publicat el 29/01/2018

Per participar cal tenir més de 18 anys i només s’ha de publicar una foto a Instagram amb l’etiqueta #vinstagramdoalella2018

Les biblioteques que formen part del projecte Biblioteques amb DO de la DO Alella, organitzen el primer concurs fotogràfic d’Instagram “VInstagram DO Alella 2018”.
Per participar-hi cal tenir 18 anys o més i publicar una foto relacionada amb  el món del vi (vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, enoturisme, moments, festes…)  a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol, geolocalitzar la fotografia en el municipi on s’ha fet, mencionar una de les biblioteques que formen part de la DO Alella en el títol de la imatge i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella2018.
Les fotografies presentades al concurs també s’han d’enviar per correu electrònic a vinstagramdoalella2018@gmail.com indicant: títol de la fotografia, lloc en el què està presa, nom i cognom de l’autor/a, municipi de residència i telèfon i adreça electrònica de contacte. No hi ha límit de fotografies per presentar en el concurs.

Les fotografies s’ha de publicar entre el 2 de gener i el 31 de març de 2018. No s’acceptaran fotografies publicades fora de termini.

Jurat i premis
Un jurat professional seleccionarà 21 fotografies, d’entre les quals es triarà les 3 millors presentades a Instagram durant la fase de concurs.
Els premis per les autores i autors de les fotografies guanyadores consistiran en:
1r premi: Un menú amb maridatge de vins DO Alella per a 2 persones en un restaurant, de la “Ruta del vi DO Alella”, 2 entrades per a la visita guiada a la Cella Vinària més un tast de vins i 1 lot de llibres.
2n premi: 1 Experiència enoturística a Martorelles, 2 tiquets per a l’Enotast de 2018 i 1 lot de llibres
3r premi: 1 visita guiada per a 2 persones a les caves del Celler Quim Batlle, un lot de vins de la DO Alella i 1 lot de llibres.

Veredicte
El veredicte és inapel·lable i es farà públic el 6 d’abril de 2018. El lliurament de premis es farà a la masia de Can Magarola d’Alella el 9 d’abril a les 19h.

Biblioteques participants: Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella · Biblioteca de Cabrils · Biblioteca Can Pedrals de Granollers · Biblioteca de Llinars del Vallès · Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles · Biblioteca Joan Coromines del Masnou · Biblioteca Biblio@ateneu de Sant Fost de Campcentelles · Biblioteca de Can Llaurador de Teià · Biblioteca Can Baratau de Tiana Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès · Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt

Consulta en les bases en aquest correu:
http://www.alella.cat/ARXIUS/2018/Cultura/Biblioteca/1r_Concurs_InstagramDOAlella_BASES.pdf

Deixa un comentari