Publicat el 08/02/2019

El cicle és una iniciativa de la Biblioteca Municipal E. Lluch de Vilassar de Mar, amb col·laboració de la Regidoria de Joventut. Ja estan obertes les inscripcions

La Biblioteca Municipal i la Regidoria de Joventut volen continuar promocionant els joves músics de Vilassar de Mar oferint-los un espai on mostrar el seu talent. Per això, el 16 de març començarà la segona edició del cicle d’acústics a la Biblioteca Municipal, que es farà els divendres (20.30 h) durant els mesos de març, abril i maig.  Les inscripcions pels grups locals que hi vulguin participar estaran obertes fins al 28 de febrer.
La presentació de sol·licituds es farà enviant un email a sij@vilassardemar.cat
Per participar, un dels requisits és que la meitat dels integrants del grup tinguin menys de 30 anys i un d’ells estigui empadronat al municipi.
El grup haurà de realitzar d’1 a 3 concerts en divendres diferents amb una durada per concert de 15-20 minuts.
La votació del públic i del jurat decidiran quins són els dos grups amb major puntuació que tindran l’oportunitat de gravar en vídeo tres temes del seu repertori conjuntament amb una entrevista.
Aquests vídeos es penjaran al canal de Vimeo de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
Podeu consultar les condicions de participació i descarregar-vos el full d’inscripció al web: www.vilassardemar.cat/musicallibres.
A la primera edició, la del 2018, Lombao i Mitus van ser els grups guanyadors. El premi, un vídeo amb la gravació de tres temes del seu repertori i un altre amb una entrevista al canal de vídeos vimeo de l’Ajuntament de Vilassar de Mar:
Lombao:
– Vídeo entrevista: https://vimeo.com/315403172
– Vídeo gravació de tres temes: https://vimeo.com/314724666
Mitus:

– Vídeo entrevista: https://vimeo.com/315600852
– Vídeo gravació de tres temes: https://vimeo.com/314742164

 

Deixa un comentari