Publicat el 23/02/2022

El concurs persegueix fer visible les diferents perspectives, expressions i identitats de gènere que existeixen a la societat aprofitant una diada tan senyalada com aquesta

 

 

 

El govern municipal repeteix el concurs de Sant Jordi amb l’objectiu d’incentivar que els més joves tinguin una mirada àmplia, reinventant la llegenda tradicional de Sant Jordi per tal que tota diversitat hi tingui cabuda.
Al concurs s’hi poden presentar totes les persones residents i/o escolaritzades a la població i per fer-ho només hauran de presentar els seus dibuixos i textos a la Biblioteca Municipal Can Salvador del 14 de març a l’1 d’abril, podent enviar també els textos al correu igualtat@calella.cat.

Les categories, tant del concurs d’escriptura com el de dibuix, es reparteixen per edats, sent 8 anys l’edat mínima per tots aquells qui desitgin apuntar-se a la competició literària i 3 anys la dels qui prefereixin participar en la il·lustrativa.

Pel que fa a la modalitat literària, les dues tipologies que s’estableixen són la de prosa, amb una narració única, i la de poesia, a través d’un poema o bé una petita col·lecció de poemes.
Les obres s’han de presentar amb el títol, la categoria (A, de 8 a 10 anys; B, d’11 a 14 anys; C, de 15 a 17 anys i D, més de 18 anys), la modalitat, el nom i cognoms i, per últim, les dades de contacte.
L’extensió màxima per ambdues obres és de 2 fulls DIN-A4 o equivalent. A més, preferiblement els treballs han d’estar escrits en Times New Roman 12 i amb un espai d’interlineat d’1,5 punts.
En canvi, els requisits per a la prova il·lustrativa són únicament que darrere del dibuix hi consti el nom, la categoria (A, de 3 a 5 anys; B, de 6 a 8 anys; C, de 9 a 11 anys; D, de 12 a 16 anys i E, més de 17 anys) i darrerament les dades de contacte.

Els premis, que seran lliurats per l’Àrea d’Igualtat, es divideixen en un primer i un segon.
Pel que fa al 1r premi, es donarà un diploma, un val de 20 euros en llibres i un lot de material valorat en 15 euros.
El 2n premi consta d’un diploma, 15 euros en llibres i 10 en material.
A més, els dibuixos guanyadors seran exposats a la Fira del llibre i la rosa que se celebrarà al Passeig Manuel Puigvert el dia de Sant Jordi i, posteriorment, a la Biblioteca de Calella.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

 

 

Deixa un comentari