Publicat el 06/03/2020

Els participants al concurs han de ser residents o vinculats amb Premià de Mar i queden dividits en set grups en funció de l’edat i de si participen en la categoria de prosa o en la de poesia.

Pel que fa a les obres, hauran de ser inèdites i escrites en català. El tema és lliure. En la modalitat de prosa, l’extensió no ha de ser superior a 5 fulls DinA4, mentre en la de poesia no s’han de superar els 60 versos. Cada concursant pot presentar com a màxim un treball en cada modalitat.

Tothom que hi vulgui participar ha de presentar un sobre gran que contingui el text original i 6 còpies (total 7 exemplars) signats amb pseudònim. Les dades personals i els permisos d’ús de la imatge han d’anar en un sobre petit tancat a la part de fora del qual es consignaran el pseudònim amb què s’hagi signat el treball, el grup en què participa i, si s’escau, el nom del centre escolar.

Els treballs s’han de lliurar a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras o al Centre Cívic. El termini finalitza el dimecres 1 d’abril en l’horari d’apertura d’aquests equipaments.

Premis
Pel que fa als premis, en la categoria infantil se n’estableixen dos per grup (A, B C) i modalitat (prosa i poesia), consistents en lots de llibres. Igualment en la categoria juvenil hi haurà dos premis per grup (D, E i F) i modalitat. En aquesta ocasió el primer premi està dotat amb un val de 50 € per comprar llibres i el segon amb un de 25 €, també per la compra de llibres. Finalment, en la categoria adulta hi haurà un únic premi dotat amb 400 € Tant per a la categoria de prosa com per la de poesia. Sobre l’import del premi hi haurà la retenció fiscal oportuna.
Tots els treballs premiats es publicaran digitalment i es podran descarregar gratuïtament al web de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras.
El veredicte del jurat i el lliurament de premis es farà públic en un acte a l’Espai l’Amistat el diumenge 26 d’abril.
Podeu accedir a les bases completes del concurs literari Sant Jordi 2020 consultant el següent enllaç https://premiademar.cat/fitxa.php?id=17595

 

Deixa un comentari