Publicat el 06/07/2020

El passat divendres i ahir dissabte es van donar a conèixer els guanyadors d’un i altre certamen, respectivament, en sengles cerimònies de lliurament dels guardons, celebrades als jardins de ca l’Antiga de Teià

Les notícies s’acumulen a l’entorn del Maridatge dels Sentits de Teià. Tot i que el coronavirus va obligar a suspendre la quarta edició del festival, prevista per al mes de maig, els seus organitzadors van mantenir les convocatòries del II concurs internacional Nasevo per a joves artistes i el III concurs internacional de perfumeria Mouillette d’Argent.
El passat divendres i ahir dissabte es van donar a conèixer els guanyadors d’ambdós  certamens. Durant la cerimònia, el president del jurat, Rossend Mateu, va anunciar la nota olfactiva que inspirarà l’edició de 2021.

Premis de perfumeria
Enguany, el pebre era la nota olfactiva –sola o en combinació amb altres espècies– del concurs de perfumeria, que tradicionalment atorga dos guardons: el del jurat i el del públic.
El primer va ser per a la catalana Júlia Rodríguez, autora del perfum Pepper & Pear.
El premi del públic, al seu torn, va ser per al perfum Agartha, de la murciana Sandra Lucas.
La proposta de Lucas va ser, amb molta diferència, la més apreciada per la majoria de persones que van participar en la votació popular, que per primer cop comptava amb quatre espais habilitats per ensumar els 12 finalistes: dos a Barcelona (Les Toppetes i Isidro Cosmetic Shop) i dos més a Teià (La Unió i ca l’Antiga).
Les dues vencedores, Rodríguez i Lucas, van rebre la distinció d’un Mouillette d’Argent creat expressament per la jove dissenyadora Laura Fontdecaba, de l’Escola d’Art Superior de Disseny d’Olot.
Els trofeus representen una gota de perfum. Són fets amb resina de polièster acolorida amb tint lila i verd, i compten amb el patrocini del Beauty Cluster Barcelona
Més endavant, els dos perfums s’envasaran i es distribuiran entre les botigues d’autor per a la seva comercialització, tal com aviat es farà amb els guanyadors de l’any passat: Effluves de jasmins et magnolias i Jasmin d’un riad marrocain.
També hi va haver una menció especial per a un perfum “molt potent i interessant” de Paloma Martín anomenat À la folie. La perfumista de Zamora va quedar en segona posició tant en la votació del jurat com en la del públic.

 

 

 

 

Deixa un comentari