Publicat el 21/07/2017

Tasta les ‘Croquetes amb pareo’ i participa en el concurs d’Instagram.

En el marc de la 5ª Ruta Gastronòmica, es proposa la participación a un concurs a Instagram per tal que tothom que ho desitgi i visiti un establiment de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, demani ‘Croquetes amb pareo’, es faci una fotografia on apareguin i la pengi a Instagram etiquetant-la com #CroquetesAmbPareo i afegint la localització de l’establiment.

La millor foto guanyarà un àpat per a dues persones en un establiment de l’Associació d’Hostalers de Cabrils.

La segona millor foto guanyarà un davantal de l’Associació.

La data límit per participar serà el 30 de setembre de 2017.

La Ruta Gastronòmica de Cabrils, que s’iniciava fa cinc anys, deixa palès, cada any, que el municipi té molt a oferir en matèria gastronòmica. Com recorda sempre l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, “Cabrils és la perla del Maresme en gastronomia”.

L’acte oficial de presentació de la 5a Ruta Gastronòmica de Cabrils, patrocinat per Font Vella, patrocinador oficial de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, i que va comptar amb la col·laboració especial de Juvé & Camps i Roure, es va celebrar el passat 29 de juny a l’Hort de Cabrils. Va estar presidit per l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales i pel president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Artur Masiques. I es va comptar amb la participació d’una convidada molt especial, l’Àvia Remei, gastrònoma d’excepció, col·laboradora de TV3 i una apassionada del Maresme i dels tresors de la zona, que mai no dubta a donar a conèixer.

Deixa un comentari