Publicat el 02/10/2014

De l’1 al 31 d’octubre la Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran de Vilassar de Mar obre el termini per participar al concurs de fotografia a Instagram organitzat amb motiu del Dia Internacional contra la violència vers les dones.
El concurs té com a objectiu potenciar les relacions basades en la igualtat i pretén, a través d’Instagram, arribar a un públic més jove. El tema d’enguany és ‘No em deixo caure, no em deixo trepitjar. Ha arribat l’hora d’obrir les ales i volar’. Per participar-hi, cal fer-se seguidor del perfil Vilassar de Mar a Instagram i fer i penjar una fotografia amb l’etiqueta #VdMdiuNO. Cada participant podrà penjar un número il·limitat de fotos fetes amb el seu smartphone.
El premi és un val per a un sopar per a dues persones en un restaurant associat a Vilassar Comerç. El veredicte es farà públic a través de les diferents xarxes socials de l’Ajuntament i es lliurarà el 25 de novembre. Les 50 fotografies seleccionades com a finalistes s’exposaran a la Biblioteca Municipal del 24 al 30 de novembre.
Consulteu les bases completes al web
www.vilassardemar.cat

Deixa un comentari