Publicat el 22/01/2016

La nutrició i l’alimentació no són el mateix, i sovint els confonem. Aquests dos conceptes queden molt ben explicats a l’exposició Nutrició, impuls vital, però ara el Museu vol plantejar el repte d’explicar-ho en un vídeo de curta durada. Per aquest motiu organitza aquest concurs, obert a tothom però dirigit preferentment a un públic jove, per promoure i difondre d’una manera divertida el què és la nutrició i tot el què l’envolta.

Per concursar-hi cal  entrar al web http://nutricioen1minut.museuciencies.cat i omplir el formulari de participació des del 18 de gener  fins al 4 de març.  En aquest web s’aniran publicant tots els vídeos participants. Un jurat  valorarà l’originalitat, creativitat i qualitat del contingut  dels vídeos i el guanyador/a s’emportarà  un Samsung Galaxy S6 que es lliurarà a la gran festa popular de la gastronomia i l’alimentació saludable “Menja bé per viure bé”, que se celebrarà el 20 de març a la plaça del Museu Blau.

En què consisteix el concurs?

Filmació d’un vídeo de màxim 1 minut, que mostri de manera clara i entenedora qualsevol concepte relacionat amb la nutrició i l’alimentació. Des de l’explicació de què és per al participant la nutrició, com és la nutrició en diferents animals, la digestió, els òrgans que intervenen, alimentació i salut, com evoluciona l’alimentació en l’espècie humana, com mengen les plantes o d’altres de lliure elecció.

El format és lliure: pot ser una demostració experimental, experiències pràctiques, monòlegs, teatralització, animació, ficció, ball, cançó, dibuixos 

Dates del concurs

– Del 18 de gener de 2016 al 4 de març de 2016, es concursarà a través del formulari del web del concurs: http://nutricioen1minut.museuciencies.cat .  
– Del 8 al 13 de març el jurat valorarà els vídeos participants i farà una selecció de deu finalistes. D’aquests 10 en triarà el guanyador.
– El 14 de març es faran públics el noms dels vídeos finalistes al web del concurs i es projectaran al vestíbul del Museu Blau fins el 20 de març.
– El dia 20 de març de 2016 es farà públic el guanyador i li lliurarà el premi consistent en un Samsung Galaxy s6, en el transcurs la de la Festa popular de la gastronomia i l’alimentació saludable “Menja bé per viure bé” que se celebrarà el 20 de març al Museu Blau.
Els 9 finalistes restants rebran també un premi consistent en un pack de productes del Museu Blau.

Deixa un comentari