Publicat el 27/10/2018

Hi poden participar tots els veïns i veïnes de Montgat sense distinció d’edat, escrits en castellà o català i totalment inèdits, amb un tema únic la violència masclista

La Regidoria d’Acció Social ha organitzat un nou Concurs de poesia, microrelat i relat curt obert a tothom que hi vulgui participar, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’eradicació de la violència de gènere.

Les persones que vulguin participar al Concurs de poesia, microrelat i relats curts ho podran fer a partir del 2 de novembre.
Hi poden participar tots els veïns i veïnes de Montgat sense distinció d’edat, i es poden presentar poesies, microrelats i relats curts, escrits en castellà o català i totalment inèdits, amb un tema únic la violència masclista.
Aquests són els requisits bàsics per participar al Concurs que ha posat en marxa la Regidoria d’Acció Social per commemorar el Dia Internacional de l’eradicació de la violència de gènere que se celebrarà el diumenge 25 de novembre a partir de les 17 h a la Sala Pau Casals de Montgat.
Durant l’acte que comptarà amb la projecció del curtmetratge “Ella” i la representació d’un fragment teatral adaptat del llibre “L’alberg de les dones tristes” a càrrec del CRiC, es donarà a conèixer els guanyadors o guanyadores del Concurs.

Per participar-hi només cal tenir ganes d’escriure, imaginació i presentar-ho no més tard del 13 de novembre a l’edifici de la Regidoria d’Acció Social ubicat al carrer Pare Claret, 99. Les bases es poden consultar al document adjunt.
Bases: file:///C:/Users/laclau07/Desktop/Downloads/bases_del_concurs_de_poesia_contra_la_violencia_de_genere%20(1).pdf

Deixa un comentari