Publicat el 21/07/2020

Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, engega aquest 2020 amb més activitat que mai a les xarxes socials

Les inscripcions es podran realitzar del 20 de juliol al 28 de setembre a través del web maresmusic.cat.
Al canal d’Instagram (@maresmusicmaresme) s’oferirà informació actualitzada, xerrades amb grups de música i professionals del sector i moltes sorpreses més. Maresmusic és més que un concurs, és una plataforma que ajuda als joves de la comarca amb recursos i eines per a la professionalització dels seus projectes musicals.
Hi poden participar aquells grups o solistes entre els 16 i els 30 anys, on almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis del Maresme. La inscripció al concurs es podrà realitzar del 20 de juliol al 28 de setembre a través del web maresmusic.cat, des d’on es poden consultar les bases de participació.
El concert de finalistes es realitzarà el dissabte 7 de novembre a Vilassar de Mar, que enguany és el municipi organitzador.

 El concurs comptarà amb els següents premis:
Premi Actuació Professional remunerada al LINE-UP de Festival de gran format a Catalunya (2020-21) – Deliberació Jurat especialitzat.
Premi de 500€ en material musical – Deliberació votació popular.
Premi actuació “Garrinada d’hivern 2021” – Deliberació Organització Festival.
Premi actuació al cicle “Disconcerts” organitzat per l’associació Entramat i Cases de la Música – Repartit entre tots els participants del Maresmusic
Premi local dirigit als components participants residents a alguna de les poblacions organitzadores.
Directament tenen accés a un premi a la millor proposta de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final. El premi consisteix en una actuació remunerada (per valor de 600€) a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar o Montgat, a la millor proposta presentada a la localitat. Amb opció d’invertir la remuneració amb serveis concrets amb grans descomptes.

La realització de les diferents fases del concurs i dels premis estaran subjectes a les mesures sanitàries per combatre la Covid-19.

 

Deixa un comentari