Publicat el 06/01/2020

Una de les plantes més emblemàtica d’Arenys de Mar és l’orquídia Paphiopedilum Insigne, coneguda popularment com a Sabateta d’Arenys. És una orquídia originària de l’Índia que decora en el moment de la seva floració moltes taules, eixides i balcons de les llars arenyenques

Per promoure que els arenyencs coneguin aquesta planta tan típica de la població i ajudin a la seva conservació i difusió, les regidories de Cultura i Fires d’Arenys de Mar treballen la segona Mostra de la Sabateta d’Arenys pels dies 17, 18 i 19 de gener de 2020. Durant aquest cap de setmana hi haurà tallers, conferències i una exposició d’aquesta orquídia arenyenca.

Crida per participar a la Mostra i el concurs

L’Exposició es nodrirà de la col·laboració del veïns i veïnes de la població que vulguin participar en el 1r. Concurs de la Sabateta d’Arenys. Poden participar-hi totes aquelles persones aficionades a les orquídies que tinguin en propietat com a mínim un test  amb sabatetes d’Arenys.

Les inscripcions són obertes fins el dia 14 de gener de 2020. Es poden consultar les bases i fer les inscripcions al web municipal: www.arenysdemar.cat.

Deixa un comentari