Publicat el 07/10/2022

L’Ajuntament de Cabrera ja es troba treballant en el Pla d’Usos, temporada platja, de l’estiu vinent

 

 

 

L’estiu ha arribat al seu final i conclou amb una bona valoració de la temporada de bany. Aquest any, com a novetat, s’ha posat en marxa un petit mòdul d’embarcacions lleugeres com paddle surf o kayak.
Per altra banda, també s’han instal·lat dues guinguetes a l’entorn de la platja, Kaos i Caracola Negra.

Pel que fa a l’àmbit de la vigilància i del socorrisme, la proposta millor valorada per les persones usuàries és el servei de suport a persones de mobilitat reduïda. En aquest sentit, cal recordar que els elements que formen part del projecte de platja adaptada són els següents: aparcament, dutxa, passeres, línies de vida, vehicle amfibi i ombrall.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ja es troba treballant en el Pla d’Usos de l’estiu vinent, amb la previsió de licitar una guingueta nàutica que combini la restauració amb l’escola d’esports nàutics i el lloguer d’embarcacions.

Per altra banda, tenint en compte la regressió que ha patit la sorra de la platja en els darrers mesos, el consistori està a l’espera de la signatura del conveni entre la Generalitat de Catalunya i el Govern de l’Estat dirigit a executar diverses intervencions destinades a regenerar la línia de costa cabrerenca.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

 

Deixa un comentari