Concert Solidari a càrrec de -La Porta dels Somnis- a Dosrius | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/12/2013

El proper dissabte 28 de desembre el grup català La Porta dels somnis farà un concert solidari pro recapta d’aliments. Aquest concert està organitzat per l’Associació de Veïns de Can Massuet i L’Ateneu Cultural i Social- Espai Solidari 2 rius, amb la col·laboració de la Creu Roja d’Argentona, Dosrius i Òrrius.
L’entrada al concert es farà mitjançant la compra d’uns bons solidaris de 3 € per poder fer compra dels aliments més necessaris per les famílies com Llet, Llauna sardines, Galetes, Tomàquet lata i caldo pollastre.
El concert tindrà lloc el dissbte 28 de desembre, a les 21h a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de Dosrius.

Aquesta tardor arriba el nou treball de -La Porta dels Somnis-, el 5è disc d’estudi on el trio català demostra que està en el seu millor moment.
El grup es consolida una vegada més amb un nou disc que sense trencar esquemes innova i es reinventa deixant-nos deu cançons extraordinàries que ens divertiran, ens emocionaran, ens faran reflexionar…sempre amb l’optimisme que desprenen les lletres de la Virgínia que destaquen per la calidesa, la fluïdesa i un redactat exquisit.
Aquest treball coincideix amb la fantàstica col·laboració de La Porta dels Somnis amb Miguel Bosé i l’Orfeó Català per enregistrar –Tornarem- dels Lax’n’Busto pel Disc de La Marató de TV3; cançó escollida com a –single- per l’spot promocional del programa.

Deixa un comentari