Publicat el 09/11/2016

Amb aquest doble CD, tots aquells que ho vulguin podran escoltar a qualsevol hora i a qualsevol lloc les cançons de l´obra cabdal del Nadal a Mataró i que enguany celebra el seu centenari.

El passat diumenge 6, va tenir lloc la presentació, en un Teatre Monumental espectant com si es tractés de l´estrena de l´última producció de la Sala Cabanyes. I no va defraudar, l´Orquestra de Els Pastorets de Mataró, dirigida per Jordi Lluch i els Cors Ciutat de Mataró i Participatiu de Sala Cabanyes varen enfilar una darrera l´altre totes les cançons que componen el disc i varen transportar els assistents a una representació inèdita dels Pastorets, a començaments de novembre. Les pinzellades que donaren la participació de solistes, tots ells membres que en algun moment d´aquests anys, han estat vinculats a Sala Cabanyes, contribuïren a mantenir el ritme a un concert que passa de llarg les dues hores de duració.

Amb aquesta presentació, Sala Cabanyes encara la recta final dels actes programats per commemorar el centenari d´Els Pastorets.

El 26 de novembre està prevista la inauguració de l´exposició “Els Pastorets de Mataró”, al Museu de Mataró, (el Carreró, 17) per anar de cap a la temporada de pastorets d´enguany, amb una funció de gala el dia de Nadal a les 21.00 h. (foto adjunta: Marc Grané)

Disc els pastorets de Mataró – Doble CD – 57 temes – Preu 15€
De moment es pot trobar a Sala Cabanyes.
Tirada 1000 unitats

Deixa un comentari