Concert de Nadal de la Big Band Jazz Maresme i presentació del seu primer disc al Teatre Monumental de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/01/2012

 La Big Band Jazz Maresme torna a Mataró en el ja tradicional concert de Nadal. Acompanyats d’una convidada de luxe, la cantant Susana Sheiman, la formació maresmenca presenta per primera vegada al Teatre Monumental el seu primer disc. Aquest treball, que es va enregistrar el mes de maig a Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques, recull un bon grapat dels estandards de jazz.
Susana Sheiman és una cantant tot terreny que després de coquetejar amb el rock, boleros, bossa nova, soul de ball i altres estils, els últims anys s’ha abocat amb el jazz, tot treballant amb els grans jazzistes del país. La seva poderosa posada en escena donarà un toc diferent a la big band mataronina.
Actualment la Big Band Jazz Mareme, amb més de sis anys d’existència, ha consolidat cinc espectacles i ha participat en diferents festivals de jazz com el d’Arenys de Mar, el de Premià de Dalt, Sant Boi, Sant Just Desvern, el Cruïlla de Cultures de Mataró, a més de poder treballar amb convidats de la talla de Jesse David, Wendell Brunious, Toni Solà, Raynald Colom, Txell Sust o Marian Barahona.
Dia: diumenge 8 de gener. Hora: a les 7 de la tarda. Lloc: Teatre Monumental, la Riera, 169. Les entrades es poden comprar a les oficines de l’IMAC de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h. També es poden adquirir a través del servei de Telentrada de Catalunya Caixa,
www.telentrada.com.


El preu de les entrades és de 12 € anticipada i de 14 € el mateix dia a la taquilla del teatre.

Deixa un comentari