Concert de l’Escolania de Montserrat a Pineda de Mar, divendres 22 de juny | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/06/2012

L´Escolania de Montserrat actua aquest divendres 22 de juny a Pineda a les 9 del  vespre. El concert omplirà de gom a gom l´Església de Santa Maria de Pineda amb 650 localitats. El Bisbe de Girona presidirà el concert organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu i l´Agrupament Escolta i Guia Montpalau, amb el suport de l´Ajuntament de Pineda. També han confirmat la seva assistència el Secretari General de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, i els Comissaris Generals de l´escoltisme i guiatge nacionals i de Girona. També hi serà present el Prefecte de l´Abadia de Montserrat i una representació del Monestir, i regidors de l´Ajuntament de Pineda, encapçalats per l´Alcalde.
Els escolans arribaran a primera hora de la tarda a Pineda i gaudiran d´una tarda de platja. Després faran els assajos generals i el concert començarà a les 9 del vespre.
L´Escolania de Montserrat està formada per 40 cantaires de veus blanques. El repertori inclourà peces típiques de Montserrat però també d´altres autors com ara Rossini, Wessman i Gabriel Fauré. Tampoc no hi faltaran les peces Ave Maria de Bach i Schubert i l´obra Pie Jesu, de l´autor Lloyd Webber, autor de bandes sonores de pel.lícules i musicals com Jesucrist Superstar o Cats, entre altres. Els escolans han actuat a França, Rússia, Itàlia, Ciutat del Vaticà i Alemanya, entre altres.
Els escolans es quedaran a dormir en cases de famílies de Pineda, sobretot del Cau i del Centre Cultural, per continuar el cap de setmana lúdic.
Encara queden una quinzena d´entrades que es poden comprar el mateix dia del concert, a partir de les 8 del vespre. El concert està organitzat pel Centre Cultural i el Cau de Pineda amb el suport de la Parròquia de Santa Maria i l´Ajuntament de Pineda.

Deixa un comentari