Publicat el 06/11/2018

Acompanyat per la pianista María Poyatos, Frans Cuspinera presentarà, el proper dissabte, el seu primer disc ‘Garoina’ (Picap)

Un concert íntim en format duet on es podran escoltar els temes del disc i algunes versions d’una manera molt especial. Entrada lliure amb taquilla inversa.
‘Garoina’ és el primer disc del cantautor garriguenc Frans Cuspinera, amb el qual ha guanyat el Premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l’any 2017. Igualment, el vídeo ‘Jo sóc d’un paisatge’, amb més de 50000 reproduccions a Youtube i guardonat en 3 festivals, ha estat el 60è clip més vist de 2017 en llengua catalana: https://www.youtube.com/watch?v=Nn1bbxEH_zQ 00Des dels primers instants del concert, els espectadors són convidats a emprendre un viatge, emocional i físic, paisatgístic i sonor, per diversos estils musicals que es barregen d’una manera interessant i original, combinant la música d’autor, el folk, el fado, la música mediterrània i l’anomenada ‘world music’, a través d’una veu que, amb delicadesa i definició, dibuixa interessants matisos ètnics, àrabs i flamencs.
Acte: Concert
Dia i hora:
Dissabte 10 de novembre, a les 20,00hs
Lloc
: L’Arc Cafè Cultural, Carrer d’En Pujol, 26, Mataró

Frans Cuspinera ha sigut un dels cantants que ha homenatjat al mestre Josep Bastons en el disc ‘L’Home de la Guitarra. Tribut a Josep Bastons’ (Picap), cantant la seva famosa havanera ‘Mariner de Terra endins’.

 

 

 

Deixa un comentari