Publicat el 09/11/2020

Les restriccions governatives per fer front a la Covid 19, en materia de cultura, a hores d’ara ens impedeixen complir amb l’acte

El pròxim diumenge dia 15 estava previst presentar el llibre ‘Tots aquells anys’, que aplega la correspondència de 1972 a 1980 entre Feliu Formosa i Josep M. Benet i Jornet, dos mites de la cultura catalana contemporània, que ha editat Quaderns de la Font del Cargol i que ja podeu trobar a totes les llibreries.
Les restriccions governatives dels drets de la ciutadania per fer front a la Covid 19, que en matèria de cultura es tradueixen en la prohibició absoluta de realitzar cap mena d’activitat cultural, a hores d’ara ens impedeixen complir amb l’acte.
Per tant la presentació del dia 15 de novembre a Can Vallerià queda suspesa temporalment.

Si en els pròxims dies el govern s’adona del disbarat que està cometent i revisa aquesta prohibició absurda, a la qual ens oposem del tot, s’intentarà convocar la presentació pel diumenge dia 22 de novembre, durant la qual està previst que els actors Pep Tosar i Joan Casas llegeixin algunes de les cartes que es van creuar en Feliu i l’enyorat Papitu.
Tan bon punt es prengui una decisió al respecte la farem saber amb tot detall i celeritat. Perdoneu les molèsties que aquesta situació està provocant a tothom qui estimem i necessitem la cultura per viure.

Deixa un comentari