Publicat el 08/07/2022

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, en cap moment, ha atorgat cap llicència ni permís per a aquesta activitat

 

 

 

En relació al comunicat d’avui de la Policia Nacional sobre una operació conjunta amb la Guàrdia Civil en la qual s’ha confiscat a Vilassar de Mar una important partida de marihuana en una plantació on s’havien col·locat cartells en els quals es podia llegir “Cultiu de cànem industrial” utilitzant els logotips del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, per fingir que es dedicaven a una activitat lícita, l’Ajuntament vol informar el següent:

  • L’Ajuntament de Vilassar de Mar, en cap moment, ha atorgat cap llicència ni permís per a aquesta activitat. El 8 de juny de 2020, el consistori va rebre una instància de l’empresa Icaro Wings SL informant que estava tramitant amb la Generalitat l’activitat de cultiu de cànem industrial a un hivernacle de l’av. del Progrés. L’Ajuntament, en no tenir competència sobre aquesta activitat “cànem industrial”, va remetre l’expedient al Departament d’Agricultura i Ramaderia i Pesca de la Generalitat, amb data de 25 d’agost de 2020.
  • El 25 de setembre de 2020, l’empresa Icaro Wings torna a tramitar una instància amb l’Ajuntament demanant llicència d’obres per a la concessió d’una caseta transformadora i una rasa. L’Ajuntament no atorga la llicència per a la caseta transformadora perquè està en zona de sòl no urbanitzable i per a autoritzar-la requereix que s’acrediti l’interès públic, cosa que l’empresa no fa i, per tant, l’obra no queda autoritzada.
  • L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, ja ha manifestat la plena disposició de l’Ajuntament a col·laborar amb les autoritats competents en tot el que sigui necessari sobre aquest tema.

Llegeix aquí el comunicat de la Policia Nacional sobre l’operació policial realitzada a Vilassar de Mar.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari