Comunicat de CiU de Caldes d’Estrac sobre la denúncia interposada per Mauricio Luque | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/05/2011

Té tot el seu dret el senyor Luque a interposar les denúncies que cregui convenients, però això no canvia ni un pèl el que va succeir el passat 1 d´agost del 2010, quan ell i altres membres de la seva família varen agredir covardament i amb traïdoria al nostre regidor –i de tots els caldencs– Marcos Blázquez, a la via pública i a la vista de nombrosos testimonis.


Certament el procediment legal que es segueix per la denuncia judicial que es va interposar encara no s’ha resolt i per tant encara no s’han dictaminat jurídicament ni la culpabilitat ni les penes que aquesta comporti, però no per això nosaltres deixarem de dir el que varem dir aquell dia i continuem dient ara. “Cap suport als violents”.


Per nosaltres no hi ha dubte. Ells van ser els agressors i es miri com es miri, ara un d’ells es presenta a l’elecció, aspirant a representar els veïns i veïnes de Caldes. Òbviament esperem que no se’n surti i que la voluntat democràtica dels ciutadans no ho permeti, però en qualsevol cas el que sí li desitgem és que si sortís escollit, mai es trobés en la mateixa situació amb la que es va trobar en Marcos Blázquez: ser agredit de manera salvatge i covarda només pel fet de ser regidor i per no estar d’acord –els agressors- amb el que legítimament havia decidit el govern de l’Ajuntament de Caldes.


La resta es pura comèdia i per això condemnem expressament el seu comportament, llavors i ara, i requerim públicament a les forces polítiques locals -PSC i PP- i a tots els homes i dones de Caldes a que expressin explícitament el seu rebuig a aquests comportaments i no donin suport –per activa i/o per passiva- a qui els protagonitzen.

Deixa un comentari