Compte enrere per a l´arribada de Ses Majestat els Reis d´Orient a Sant Vicenç de Montalt. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/12/2012

Són tres, vénen acompanyats per un seguici nombrós i molt carregats… Ses Majestats els Reis d´Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, arribaran a Sant Vicenç, des de les llunyanes terres del Golf Pèrsic i de l´Alt Nil, el 5 de gener. Ses Majestats iniciaran el recorregut pel poble a les 6 de la tarda al Camí del Padró i recorreran diversos carrer, repartint caramels a dojo entre els més petits, fins arribar, cap a les 7 de la tarda, a l´Església de Sant Vicenç, on adoraran al Nen Jesús, oferint-li or, encens i mirra.
Tots seguit, els Reis d´Orient s´encaminaran a la plaça de l´Església perquè els nens i nenes els hi puguin lliurar les seves cartes. Un cop allà, seran rebuts per l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.
El recorregut que seguirà el seguici reial serà:  Camí del Padró, passeig dels Pins, Maresme, Costa Daurada, riera del Gorg, Av. Països Catalans, Major, plaça del Poble, Sant Antoni i plaça de l´Església.
Per facilitar el pas de la cavalcada, us demanen que no us atureu en el tram del carrer Major que va des de l´estanc a la plaça del Poble.

Deixa un comentari