Publicat el 30/06/2017

La sessió plenària del dimarts 27 de juny va aprovar la creació i el manual d’ús de la nova marca municipal “Llavaneres Compartim privilegi”.

La proposta apel·la a la qualitat de vida del poble com a element per compartir i donar a conèixer.

Durant els propers dies Sant Andreu de Llavaneres començarà a estrenar una nova imatge municipal que es podrà veure tant en les comunicacions oficials i publicacions de l’Ajuntament com en vehicles, vestimenta i altres elements vinculats amb la gestió municipal. La nova proposta, aprovada el passat 27 de juny pel ple de l’Ajuntament, busca cohesionar i projectar la imatge del municipi a nivell intern i extern.

 

Una marca símbol de la qualitat de vida del poble

L’eslògan ‘Compartim privilegi’ posa en valor la sort dels llavanerencs i llavanerenques de viure en el municipi i apel·la directament al ciutadà demanant-li que gaudeixi dels avantatges d’aquest poble i els comparteixi amb el seu l’exterior.

Segons la regidora de Comunicació, Anna Sosa: “Aquesta marca va més enllà d’un logotip, ens parla de la qualitat de vida, de l’entorn i de la nostra història, del privilegi que tots compartim per ser veïns i veïnes de Sant Andreu de Llavaneres”. En el marc del ple de l’Ajuntament, Sosa va explicar que aquesta marca també està pensada en clau turística amb la finalitat de posicionar Sant Andreu de Llavaneres en el mapa.

 

Una imatge que evoca la natura i les tradicions

El logotip de la nova marca està format per un semicercle i el lema ‘Llavaneres Compartim privilegi’, on conviuen els tons verds i blaus. La forma del semicercle evoca el tradicional pèsol de Llavaneres i situa el nom del poble al centre de la imatge convertint-lo en un node oferint una imatge d’unitat. En relació a la tria cromàtica, s’han escollit els tons blaus i verds d’acord amb les característiques de l’entorn del poble: el mar i la muntanya.

Deixa un comentari