Publicat el 08/07/2024

Aquesta nova iniciativa del Comerç Fest pren el relleu de la tradicional Nit en Blau, oferint un format renovat i ampliat a dos dies de festa i activitat comercial

 

 

Els dies 19 i 20 de juliol, Premià de Mar es transformarà en un gran aparador comercial a cel obert amb la celebració del Comerç Fest.

Durant aquests dos dies, el comerç local sortirà al carrer per mostrar els seus productes i fer demostracions en un ambient festiu. Els carrers s’ompliran de música en viu i animació, creant una atmosfera vibrant i atractiva per a veïns i visitants.
El dissabte, els comerços romandran oberts fins a les 12 de la nit, donant més oportunitats per gaudir de les compres nocturnes.

El Comerç Fest ha estat organitzat per l’Ajuntament de Premià de Mar en col·laboració amb les entitats de comerciants i el Mercat Municipal de Sant Joan. Aquest nou format respon a les peticions de les associacions de comerciants, fetes en el Consell de l’empresa i el comerç, i ha comptat amb la implicació de totes les parts interessades.

Els establiments comercials interessats en participar activament al Comerç Fest poden posar-se en contacte amb les següents associacions de comerciants:
Comerç Premià: cappremia@yahoo.es
Asociación de comerciantes, empresarios y autónomos: celia@alonsoweb.com

 

Redacció

 

Deixa un comentari