Publicat el 13/12/2022

El carrer de Rafael Casanova quedarà tallat al trànsit en breu i fins que es completi l’actuació, a principis d’abril

 

 

 

Ja estan en marxa les obres per reurbanitzar el carrer de Rafael Casanova, al nucli antic del Masnou. Des d’ara i fins que s’acabin les festes nadalenques, s’hi duran a terme les tasques preliminars, com fer les connexions provisionals a la xarxa.

En general, durant aquestes properes setmanes es preparà el terreny per a les feines més contundents. Així, un cop enllestits els treballs previs, el carrer de Rafael Casanova quedarà completament tallat al trànsit, en tota la seva extensió i durant uns quatre mesos, fins que acabi la reurbanització, previsiblement, a principis d’abril.
Durant aquest temps, els guals també quedaran fora de servei: no podrà entrar-hi ni sortir-ne cap vehicle.
Per aquest motiu, l’Ajuntament ha ofert als veïns i veïnes del carrer una plaça d’estacionament per habitatge als aparcaments del port o de la plaça del Mercat Vell.

Amb aquest projecte es reforma íntegrament el carrer. Serà de plataforma única, amb prioritat per a vianants. Val a dir que es troba en un sector del nucli antic on l’accés és exclusiu per als vehicles del veïnat i altres d’autoritzats.

L’actuació inclou la renovació completa de la xarxa d’abastament d’aigua i del clavegueram. També s’hi millorarà l’enllumenat públic, ja que s’hi afegiran tres fanals nous i es renovaran totes les llumeneres, que seran de tecnologia LED. En canvi, es mantindrà el cablejat actual, aeri, de la llum i de les telecomunicacions, però es podran soterrar més endavant, perquè el projecte inclou aquesta previsió.

L’actuació compta amb un pressupost de licitació de 391.622,20 euros (IVA inclòs). Es tracta d’una inversió que assumeix l’Ajuntament de manera íntegra. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa B28 Construccions SL.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari