Publicat el 09/06/2020

En paral·lel, s’inicien els treballs per adequar el local que acollirà el bar de l’equipament

Aquesta setmana comencen les obres de reurbanització del tram superior del carrer de la Ciutat de Sant Sebastià, entre els carrers de Fra Juníper Serra i de Roger de Llúria, just davant del Complex Esportiu Municipal. També s’inicien els treballs per adequar com a bar un dels espais del conjunt.

Reurbanització
La transformació d’aquest tram del carrer de la Ciutat de Sant Sebastià completarà la nova zona de vianants de l’entorn de l’equipament, ja que l’any passat es va reurbanitzar el tram del carrer de Roger de Llúria adjacent al nou pavelló esportiu.
La intersecció entre aquesta via i el carrer de la Ciutat de Sant Sebastià té forma d’ela majúscula i està situada a l’entrada del complex, de manera que la unificació dels dos trams d’aquests carrers com a zona de vianants genera una placeta, una mena de vestíbul exterior de l’equipament.

Les obres que ara comencen compten amb un pressupost de 122.778,94 euros (IVA inclòs). Es preveu que durin fins a la tardor.
Una de les transformacions més visibles serà la creació d’una plataforma única, elevada, per evitar el pas de vehicles i donar prioritat als vianants. Per tant, donarà continuïtat al paviment i l’anivellament que ja té el tram esmentat del carrer de Roger de Llúria. A més, es renova l’enllumenat i s’actua en l’enjardinament i l’arbrat.
També s’instal·larà una estructura metàl·lica a la façana del pavelló encarada al carrer de la Ciutat de Sant Sebastià. Servirà de suport per a plantes trepadores, amb la intenció que cobreixin el mur.
Per fer les obres cal retirar dos arbres, que seran trasplantats en un altre indret. Aquesta reurbanització ha estat adjudicada a l’empresa Catalana d’Infraestructures i Serveis Associats, S.L.

Nou bar
Just al vèrtex de la nova placeta amb forma d’ela majúscula, a l’entrada del Complex Esportiu, hi ha un annex que connecta el pavelló nou amb l’antic i la piscina coberta. És on està ubicat el local on també aquesta setmana comencen obres; en aquest cas, per adequar-lo com a bar. Tindrà una superfície de 89,24 metres quadrats.
Estarà orientat cap a aquesta placeta, on podrà instal·lar-hi una terrassa, ja que comptarà amb una entrada independent des de l’exterior.
Aquest projecte compta amb un pressupost de 98.427,7 (IVA inclòs). Es preveu que també finalitzi a la tardor. El duu a terme l’empresa Construmat Pinalba, SLU.

En definitiva, les obres que comencen aquesta setmana culminaran l’ampliació del Complex Esportiu Municipal i la millora del seu entorn, després que el març del 2019 s’inaugurés el pavelló nou d’aquest equipament.

 

Deixa un comentari