Publicat el 03/03/2020

Els treballs de construcció tenen com a objectiu reorganitzar la circulació al sector oest del municipi, facilitant el trànsit des del Torrent Malet i pacificant la carretera fins a convertir-la en un carrer de Premià de Mar

Les tasques de construcció d’una nova rotonda a la carretera de Premià de Dalt, a l’altura del Camí del Mig, i de reurbanització d’aquesta carretera en el tram comprès entre el Camí del Mig i la Gran Via de Lluís Companys s’han posat en marxa aquesta primera setmana de març. L’objectiu del projecte és reorganitzar la circulació al sector oest de la vila, facilitant l’arribada dels vehicles des del Torrent Malet i pacificant la carretera de Premià de Dalt fins a convertir-la en un carrer més de Premià de Mar.

El termini total d’execució de les obres és d’11 mesos i els treballs es faran en dues fases. En la primera, en la que no hi haurà afectació al trànsit, es construirà un nou vial d’aproximadament 150 metres de llargada que unirà la rotonda amb el Camí del Mig. Aquesta primera fase dels treballs també inclourà la construcció de la rotonda i la reurbanització del tram de Carretera de Premià de Dalt comprès entre aquesta i el Camí del Mig.

En la segona fase es farà la reurbanització de la carretera de Premià de Dalt, des de la nova rotonda i fins a la Gran Via de Lluís Companys. En aquest tram, de 580 metres de llargada, la via passarà a ser de direcció única en sentit mar. A partir de les obres, s’ampliaran algunes voreres i es crearan un centenar de noves places d’aparcament entre la carretera, el descampat que hi ha entre la carretera i el Camí del Mig i aquesta mateixa via. Aquests aparcaments es crearan de manera alternativa a esquerra i dreta de la carretera, per tal que obliguin als vehicles a mantenir una velocitat reduïda.

Deixa un comentari