Comencen les obres d´endagament de la riera | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/03/2011

La setmana passada es van iniciar els treballs d´endagament de la riera previs a la construcció de la passera que connectarà el barri de l´Ametllareda i la nova zona esportiva municipal. Amb aquesta actuació prèvia s´aconseguirà eixamplar el llit de la riera i consolidar-ne els marges.
L´objectiu del projecte global és minimitzar els riscos d´inundació associats a grans temporals i fer més segura la ubicació de la passarel•la.


Per fer-ho possible, s’estan modificant les condicions de la llera, amb la formació d´una travessa de formigó i la consolidació dels marges mitjançant un sòcol d´escullera revestit de terra vegetal i replantat amb espècies vegetals autòctones de tipus herbaci i arbustiu.


El termini d´execució de les obres és de quatre mesos. El cost previst és de 510.502,62 euros, que es finançaran, en un 60%, a través del pla d´obres de la Generalitat, PUOSC, i amb una aportació de 165 mil euros de Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat de la Diputació. L´Ajuntament es farà càrrec dels 39.411 euros restants.

Deixa un comentari