Comencen les obres de reforma del local que acollirà el nou Badiu Jove de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/01/2013

Aquest mes de gener han començat les obres de reforma del local que acollirà a partir de la propera primavera el nou Badiu Jove. Aquest equipament juvenil s’ubicarà en unes dependències situades a la planta baixa i al primer pis del Pavelló dels Països Catalans, al carrer d’Ausiàs March. Mentre no s’acabin aquestes obres de rehabilitació del nou espai, el Badiu Jove continua oferint els seus serveis a la seva seu actual, al carrer de Francesc Layret, 65.


La reforma del nou Badiu Jove pretén dotar a la ciutat d’un equipament de referència adient on concentrar i desenvolupar els diferents serveis i programes juvenils promoguts per l’Ajuntament de Badalona. A més, el nou local té com a objectiu posar a disposició dels diferents col·lectius juvenils del municipi un espai obert de trobada i d’activitats on apropar als joves tota la informació, les oportunitats i els recursos necessaris que els hi facilitin la seva plena autonomia.


Amb la reforma del nou Badiu Jove, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona aconsegueix assolir un dels seus grans propòsits: disposar d’un espai més potent amb un ventall de recursos més ampli per tal d’arribar a un major nombre de joves.


La finalització de les obres a les noves dependències del Pavelló dels Països Catalans està prevista per a l’inici de la primavera. Mentrestant, el servei continua funcionant amb total normalitat a la seva ubicació actual, carrer de Francesc Layret, 65. Allà ofereix als joves assessorament sobre tots els temes que puguin ser del seu interès, com formació, habitatge, treball, lleure o mobilitat europea entre d’altres.


La reforma del futur espai ha estat finançada íntegrament amb recursos supramunicipals provinents del Consell Comarcal del Barcelonès i de la Diputació de Barcelona.


El regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha explicat que “amb el nou local, el Badiu Jove estarà encara més a prop de les entitats i col·lectius juvenils de Badalona i, a més, disposaran de més espai per fer reunions i trobades per treure un major profit dels recursos que aquesta entitat posa a la seva disposició”. “El Govern municipal pretén que aquest nou local es converteixi en l’equipament de referència per als joves de la nostra ciutat, un indret on puguin trobar respostes a les seves consultes i on puguin desenvolupar activitats de lleure i formació”, ha afegit.

Deixa un comentari