Publicat el 30/04/2020

L’Ajuntament d’Alella té previst començar a distribuir aquest dilluns les 10.000 mascaretes que ha adquirit per als veïns i les veïnes del municipi, segons ha informat a la darrera reunió de govern.

La previsió és que el consistori rebi la comanda de mascaretes a finals d’aquesta setmana; que prepari els lots durant el cap de setmana i que comenci a repartir-les casa per casa a partir del dilluns 4 de maig.
Per a aquesta tasca, l’Ajuntament comptarà amb el suport de la xarxa de voluntaris i voluntaris del municipi. El que encara està per determinar és com en faran el repartiment entre la població.
Les 10.000 mascaretes que distribuirà el consistori, comprades a l’empresa maresmenca Aitex per uns 23.000 euros, són tèxtils i, per tant, reutilitzables, perquè es poden rentar les vegades que es vulgui. Aquest tipus de mascareta no protegeix de la Covid-19, però evita que qui les porta pugui contagiar aquest virus i d’altres en el seu entorn.
A l’actualitat, a Alella, es poden aconseguir mascaretes no sanitàries a diferents establiments comercials, entre elles, les realitzades pel grup de voluntariat social Puntades d’Esperança o les que ha donat l’empresa Si·Som·Dos.

Deixa un comentari