Publicat el 12/09/2017

L’acte d’inauguració oficial del curs escolar tindrà lloc el 19 de setembre

S’acaba l’estiu i comença un nou curs escolar al Masnou. El dimarts 12 de setembre és el dia de la tornada a la normalitat per als més de tres mil escolars (3.119)  i les seves famílies que cursen segon cicle d’infantil, primària o ESO al municipi.
Enguany, han augmentat les línies d’ESO i, aquest curs, l’Institut Maremar compta amb tres línies de 1r d’ESO, i el Mediterrània, amb tres línies de 2n d’ESO, per donar continuïtat als tres grups de 1r d’ESO que pujaven del curs passat.
Les llars d’infants van iniciar el curs uns dies abans i, pel que fa a les escoles bressol municipals, Sol Solet i La Barqueta, l’ocupació és del 100%.

La principal novetat d’aquest nou curs és el trasllat de l’Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM), que passa a ubicar-se a la primera planta de l’equipament Els Vienesos, al Masnou Alt.
S’ha programat una reunió amb les famílies prèvia a l’inici de curs, el divendres 15 de setembre, a les 17.30 h, a la sala d’actes de la Biblioteca Joan Coromines on es donarà més informació. Les obres a Els Vienesos també han ocasionat l’endarreriment de l’inici de les classes d’alguns dels cursos i tallers del Centre de Formació per a Persones Adultes (CFPAM) fins a principis d’octubre.

L’acte d’inauguració oficial del curs escolar tindrà lloc el 19 de setembre, a les 18.30 h, a la Sala Joan Comellas de l’Edifici Centre, amb una xerrada a càrrec de Jordi Collet que duu per títol “Famílies i escola. Quins vincles? Per a quina educació?”.
Durant l’acte, organitzat conjuntament entre l’Aula d’Extensió Universitària i l’Ajuntament del Masnou, hi ha prevista una petita actuació de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (JOCEM) com a cloenda.

 

Deixa un comentari