Publicat el 29/12/2021

Ja gairebé s’acaba el 2021. Per començar el Nou Any i celebrar l’esperada l’arribada dels Reis Mags al municipi, podràs gaudir d’activitats úniques.

 

*Benvinguda al 2022 amb la millor música clàssica
Dissabte 1 de gener de 2022 tindrà lloc el concert de Cap d’Any a càrrec de la Nova Orquestra de Cambra Germans Pla, que tancarà el Festival de Música Clàssica al ritme de Les Quatre Estacions de Vivaldi, Carmen de Bizet i valsos variats.

El concert serà a l’Envelat Municipal a les 19h i es poden adquirir les entrades a través del web  www.gaudeixcabrera.cat

*Concurs: 10 entrades dobles pel concert d’Any Nou
T’agradaria començar l’any 2022 gaudint d’un gran concert de música clàssica? Estàs de sort! Estem sortejant cinc entrades dobles per assistir al concert dissabte 1 de gener a les 19h.
Per participar només cal enviar un correu electrònic dient “participo” a: comunicació@gaudeixcabrera.cat
I si vols provar més sort, entra al compte d’Instagram de Gaudeix Cabrera, per participar al sorteig de 5 entrades dobles.

Els guanyadors s’anunciaran el 30 de desembre al matí. Se’ls notificarà directament per email.

*Ja gairebé són aquí… arriben els Reis Mags!
Diumenge 2 de gener: Missatger Reial. S’està acabant l’espera! El missatger reial ens visita per recollir les cartes de tots els nens i nenes. Arribarà a les 12h al Parc de la Nova Cançó i a les 18h als Jardins de Cal Conde i l’acompanyaran jocs i espectacles per tota la família.

Dimecres 5 de gener: Viatge al Món Màgic dels Reis. El dimecres 5 per fi arriben Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient!  A partir de les 17h, els reis emprenen el seu el viatge amb la col·laboració de diverses entitats del municipi.
Per qüestions d’aforament, per accedir a l’acte serà necessària la reserva amb entrada anticipada: https://entradas.codetickets.com/entradas/aj-cabrera-de-mar

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari