Publicat el 30/09/2020

Divendres 2, El Kanka amb ‘Payaso’,  dissabte 3, Pau Roca ens delitarà amb el monòleg Les coses excepcionals i diumenge 4, s’acabarà l’esperada Mrs. Dalloway amb l’actriu Blanca Portillo

El Kanka presenta aquest divendres la gira ‘Payaso’ al Teatre Auditori.
El concert d’El Kanka va ser el primer que el Teatre Auditori de Granollers va haver de posposar a causa de la pandèmia de la Covid -19.
Aquest divendres 2 d’octubre, gairebé 7 mesos després, Juan Gómez Canca pujarà, per fi, a l’escenari de la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers per presentar la seva gira Payaso, en dos concerts: a les 19 h i a les 22 h.

Les coses excepcionals amb Pau Roca al Llevant Teatre
Llevant Teatre obre de nou les portes a la nova temporada d’Escena grAn amb aquesta comèdia, protagonitzada per Pau Roca, sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.
La funció tindrà lloc aquest dissabte 3 d’octubre, a les 21 h –  Queden només unes 10 butaques per exhaurir

‘Mrs  Dalloway’, l’obra mestre de Virginia Woolf, al Teatre Auditori
Nit de teatre en majúscules a l’Auditori de Granollers! Diumenge 4 d’octubre a les 19 h arriba a la Sala Gran una de les obres teatrals més esperades de la temporada. Posposada a causa de la pandèmia durant mesos, Mrs. Dalloway es presentarà aquest diumenge a l’escenari granollerí amb l’actriu Blanca Portillo com a protagonista.
Virginia Woolf fa un recorregut de 24 hores en la vida de la Clarissa Dalloway, des que es lleva de bon matí i comença a preparar una festa per al seu marit fins a l’inici de la festa al vespre.
Després d’obrir l’aforament al 70%, l’obra té ara noves butaques lliures!

Entrades a la venda:  www.teatreauditoridegranollers.cat  – www.escenagran.cat

Mesures excepcional de prevenció Covid-19:
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/actualitat/2226-mesures-de-prevencio-de-la-covid-19.html

 

 

Deixa un comentari