Publicat el 11/01/2019

Aquest gener s’han iniciat les obres de rehabilitació parcial de la masia de Can Targa, construïda al segle XVI

Segons informa el consistori masnoví, la superfície de la intervenció és de 180 metres quadrats i inclourà la reparació de l’estructura de la coberta, la col·locació d’aïllament i la substitució del cel ras de la segona planta. A l’immoble municipal s’hi troba, des de l’any 1994, la Fundació El Maresme, dedicada a atendre persones amb discapacitat intel·lectual del sud de la comarca.

Es preveu el desmuntatge complet de tot el cel ras, inclosos tots els elements auxiliars, l’aïllament tèrmic (parcialment inexistent) i les instal·lacions de l’interior, i està previst recol·locar-les i també muntar-hi elements nous. Un cop quedi vista i preparada l’estructura, es realitzarà el tractament contra tèrmits, corcs i fongs a les bigues i llates de fusta.

Tot seguit, s’instal·larà el nou fals sostre continu de plaques de cartró-guix amb aïllament tèrmic, es recol·locaran les instal·lacions afectades durant el transcurs de les obres i s’instal·laran nous elements d’enllumenat on es realitza la intervenció. L’actuació també inclou el pintat de tot el fals sostre.

Aquesta intervenció tindrà un cost de prop de 35.500 euros i la duració prevista de les obres a càrrec de l’empresa Eurocatalana Obres i Serveis, SL, és de tres setmanes.

 

Deixa un comentari