Publicat el 22/02/2020

L ‘Agència Catalana de l’Aigua (ACA) a través de l’empresa pública Forestal Catalana va començar, el passat 17 de febrer, les tasques de retirada de sorra a la desembocadura de la Riera d’Arenys. La durada prevista dels treballs és de tres setmanes, si la meteorologia ho permet, i tenen un pressupost de 110.000 euros (IVA exclòs)

Les tasques de retirada de sediments en aquesta ocasió seran completes, aigües amunt de la Riera, des de la cruïlla del rial Sa Clavella fins a la sortida de la platja. Un tram d’una llargada aproximada de 240 m. L’estimació del volum de sorra és d’uns 6.300 metres cúbics, a partir del càlcul d’una superfície de treball de 4.171 m2 i una alçada mitjana de rebaix d’1.50 metres.

L’empresa executora dels treballs és Excavacions i Transports Ruscalleda SA, que desplaçarà una giratòria de rodes de 24 tones, una minicarregadora i  quatre camions que faran les tasques de transport. El procés de buidatge de la part coberta de la Riera es farà amb  la minicarregadora que apila la sorra i la giratoria s’encarregarà de les tasques de carrega i moviments de sorra.

Deixa un comentari