Publicat el 27/04/2022

A la platja del Pont del Petroli s’està instal·lant una nova zona Beach Workout per a la pràctica d’exercicis a l’aire lliure

 

 

 

Els treballs d’instal·lacio, adequació i de preparació dels serveis per deixar a punt les platges de Badalona per a la nova temporada de bany que realitzen l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Badalona es fan més visibles des d’aquesta setmana.
Així, entre les novetats d’enguany, es troben els treballs de preparació d’un nou espai Beach Workout, una zona d’exercicis físics a l’aire lliure, que s’ha començat a instal·lar en la platja del Pont del Petroli.

La superfície que ocuparà aquesta instal·lació és d’uns 90 m2. L’elecció d’aquesta zona de platja, entre el pont del Petroli i el port de Badalona, està fonamentada en el fet que disposa d’una amplada suficient per no entrar en conflicte amb la zona de bany i prou estable per no quedar afectada pels temporals.
A més, està situada a tocar del passeig Marítim per facilitar la seva utilització per als usuaris i sense ocasionar molèsties a la zona de banys.

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha valorat positivament aquesta nova instal·lació: “diversifica els serveis existents a la platja i ofereix una nova oportunitat a tot el col·lectiu d’esportistes que es volen exercitar a l’aire lliure. A la platja del Pont d’en Botifarreta i a la de l’Estació hi ha un espai similar, però no possibilita fer tota la sèrie d’exercicis completa. Aquests espais complementen les àrees de zones de jocs infantils”.

Comença la instal·lació de les vuit guinguetes de platja
També han començat aquesta setmana les tasques d’instal·lació de les vuit guinguetes de platja que tenen la concessió i que estaran situades a les mateixes ubicacions de l’any anterior: platja de la Barca Maria, Cristall, Pont d’en Botifarreta, dels Pescadors, del Petroli i del Coco i dues a la platja de l’Estació.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari