Comença la instal·lació de la comissaria de la Guàrdia Urbana a Sant Roc a Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/07/2012

Ha començat la instal·lació de la comissaria de la Guàrdia Urbana al barri de Sant Roc de Badalona. Concretament, aquestes noves instal·lacions s’han situat a la plaça Camarón de la Isla. Es tracta de sis mòduls, amb una superfície total de 100 metres quadrats, on es donarà servei durant les 24 hores del dia als veïns dels barris de la zona sud de la ciutat.


La previsió és que les obres d’instal·lació d’aquests mòduls quedin enllestides en unes tres setmanes. 8 agents de la Guàrdia Urbana han estat destinats a aquesta nova comissaria. En cadascun dels torns hi haurà 2 ó 3 agents per atendre les necessitats dels ciutadans i actuar com a punt de contacte i referència per als veïns. A més, al territori continuaran desenvolupant les seves funcions les patrulles destinades a aquesta zona.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “la nova comissaria de Sant Roc comença a ser ja una realitat”.La seva instal·lació era una de les prioritats del Govern municipal per tal d’ordenar la situació a la zona sud de Badalona”, ha afegit.

Deixa un comentari