Comença el Zero 2011, les VIII Jornades de Joves Creadors a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/10/2011

Del 7 al 16 d’octubre torna amb força el Zero, les Jornades de Joves Creadors organitzades per la Regidoria de Joventut, que tenen com a objectiu donar empenta als artistes que comencen i promoure l’art entre els més joves.
Enguany estan dedicades al cinema, el teatre i la fotografia. El 7 d’octubre, a les 20.30 h, es farà la inauguració a can Jorba.


Actuacions, tallers, projeccions, exposicions i concursos basats en aquestes tres disciplines configuren la programació de les vuitenes Jornades de Joves Creadors destinades als joves entre 15 i 30 anys.
 Entre els tallers hi ha un per aprendre la tècnica d’animació Stop-motion, que consisteix a capturar fotografies consecutives d’un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que quan es visualitzen ràpidament sembla que l’objecte estigui en moviment.
També es farà un taller d’improvisació teatral, a càrrec de la companyia Planeta Impro, els dies 11, 12 i 13 d’octubre. Es tracta d’un taller per aprendre la tècnica bàsica de la improvisació i crear històries al mateix temps que s’actua.
També hi haurà concursos, el de videocreacions i el de documentals. Les jornades també inclouen ral·lis fotogràfics i de curtmetratges que s’han de realitzar en 70 hores. La temàtica dels ral·lis es donarà a conèixer en el moment de la inscripció, el 7 d’octubre, a can Jorba. Tant els concursos com els ral·lis compten amb premis en metàl·lic per als tres primers classificats.


Durant el transcurs de les jornades es faran projeccions i exposicions amb els treballs presentats, també hi hauran actuacions musicals amb els alumnes de l’Aula de Música i un monogràfic del treball cinematogràfic de Mossèn Joan Rovira.


Tota la informació del Zero es pot seguir al web municipal www.vilassardemar.cat i al blog http://zerojovescreadors.weebly.com.
Més informació: Can Jorba, Servei de Joventut (c. Santa Eulàlia, 140), telèfon 937542400 (ext. 452), o bé c/E:
sij@vilassardemar.cat

Deixa un comentari