Comença el 3er Cicle D´autor de Mataró a la Sala Privat de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/09/2012

El tret de sortida del 3r Cicle d’Autor de Mataró serà el proper divendres dia 5 d’octubre amb el concert de Rafa Pons. El cantautor de Barcelona presentarà els temes del seu últim disc Persona, animal o cosa i repassarà aquelles cançons que els seus fans esperen escoltar i cantar. Serà un concert especial que servirà per escalfar motors pel concert que té previst fer el proper mes de novembre al Palau de la Música.


A més dels ja confirmats Antonio Orozco, Marlango, Shuarma i Quimi Portet, el Cicle d’Autor afegeix al seu cartell a Pedro Guerra, Pastora i Rojas. Una programació de qualitat que acostarà a la ciutat de Mataró artistes de renom nacional.


Pedro Guerra presentarà el seu nou disc El Mono Espavilado després de passar per múltiples ciutats del territori espanyol. L’artista canari, amb tretze àlbums a les seves esquenes, és sense cap dubte un dels cantautors més importants del nostre país. Serà un concert íntim i pròxim on es podran respirar les seves històries més humanes.


El cantautor de Santa Coloma de Gramanet, Rojas, també ha escollit la Sala Privat per presentar el que serà el seu tercer treball d’estudi. El disc encara no té títol però està creant molta expectativa perquè ha mantingut l’artista pràcticament un any allunyat dels escenaris. Serà una oportunitat única per descobrir en directe el fruit de la seva inspiració.


Per últim, la diversió i la música electrònica anirà a càrrec dels barcelonins Pastora que venen amb un nou disc en català que ja ha sonat a les ràdios de tot el país. Cançons com Una altra galàxia o la versió de Pau Riba Quan la Mercè està contenta constaten que la música de Dolo Beltran, Caïm i Pauet Riba està més viva que mai. El divendres 30 de novembre la podrem viure i ballar en directe a la Sala Privat, en el que serà el concert de tancament del Cicle.

Deixa un comentari