Publicat el 19/05/2021

Demà dijous, 20 de maig, i organitzades des de l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats, es posen en marxa les activitats del programa Dona, salut i esport

Amb motiu d’aquest programa i durant una setmana, fins al 27 de maig, se succeiran a la vila un seguit d’activitats especialment pensades per a dones, dins dels àmbits de la salut i l’exercici físic.

Així, els dijous 20, i 27 de maig, l’AECC Catalunya contra el Càncer organitza un seguit de tallers gratuïts en línia sota el títol Endolla’t a la vida, deixa el tabac, Alimentació i activitat física després de deixar de fumar i Entorn i estil de vida. Que la decisió sana sigui l’opció fàcil. Els tallers, que són gratuïts, requereixen inscripció prèvia.

A banda d’aquests tallers, el dimarts 25 de maig, a les 10.15 h, el programa “Tot d’una” de Ràdio Premià de Mar tractarà el tema “Salut mental i dones” en un espai amb el grup de dones de l’SRC Burriac.

Pel que fa a les activitats esportives, el dilluns dia 24 i el dimecres 26, durant el matí es faran un seguit d’activitats esportives dirigides a càrrec de l’empresa Sportsise.
Per la seva part, el dimarts 25 i el dijous 27, de 10 a 11.15 h, CONEX durà a terme una activitat de ioga.
Aquestes activitats es faran al Pavelló Municipal d’Esports.
Finalment, el dimecres 26 de maig, de 18 a 20 h, l’Hukutsu dojo Kyokushin Karate proposa una activitat d’iniciació a aquesta art marcial a l’escola La Lió.

Totes les activitats són gratuïtes. Per participar-hi s’han de fer les inscripcions escrivint a l’adreça electrònica:  esports@premiademar.cat

 

Deixa un comentari