Comença a Mataró el Cicle -Adéu Dau- amb una programació de luxe | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/01/2012

El Dau ens deixa un balanç de més de 300 concerts, exposicions, actuacions teatrals, monòlegs, tastos de vins… consolidant-se després de 4 anys de vida com un lloc de referència tant a la ciutat de Mataró com a la comarca del Maresme, tancarà les portes el 31 de març.


Per tal de festejar la feina ben feta i com a tribut a tots aquells que ens han fet companyia durant aquest trajecte, al llarg de febrer i març visitaran el petit escenari de El Dau artistes com: Rafa Pons, El Niño de la Hipoteca, Cesk Freixas, Shuarma, Paul Fuster, Eric Fuentes, Daniel Higiénico i molts més. Un total de 40 activitats culturals repartides de dijous a diumenge durant les 8 últimes setmanes d’obertura de El Dau.


Aquesta setmana trobareu:  dissabte NIT D’HUMOR AMB BARRAGÁN (el mític humorista) i diumenge THE JAU+ (Rumba-Vilassar de Dalt).


Com sempre, totes les activitats del cafè cultural estaran acompanyades per les seves clàssiques torrades, nachos amb formatge, canyes de cervesa a un euro, copes de vi i un llarg etcètera… per amenitzar-vos aquest tram final.


Tota la informació sobre el Cicle i El Dau la podeu trobar a: www.eldau.cat

Deixa un comentari