Publicat el 05/02/2021

Per sortir de la inactivitat motivada per les mesures antipandèmia, s’han començat a programar telemàticament algunes conferències

La Junta de l’Aula, a causa de les limitacions imposades per les mesures antipandèmia, i volent sortir de la inactivitat en la qual estem immersos, han acordat començar a fer les conferències programades per al curs 2020-2021 i telemàticament.
La junta és conscient que és difícil superar el caliu de les activitats presencials, però davant la impossibilitat de dur-les a terme, han optat per aquesta alternativa. Esperant que el resultat sigui satisfactori mentre es lluita contra la pandèmia i es pugui tornar a la forma presencial a la nostra “Àgora” que és la sala Roser Carrau.

Conferències: 

EDUCACIÓ
Dimarts 9 de febrer, a les18 hores, videoconferència en directe per la plataforma ZOOM.
“Les ciutats educadores: educació democràtica, democràcia educativa”
A càrrec de Joan Manuel del Pozo i Àlvarez. Doctor en Filosofia i Professor Emèrit de la Universitat de Girona. Ha estat Conseller d’ Educació de la Generalitat de Catalunya, Diputat al Congrés de Madrid i al Parlament de Catalunya i Regidor a l’Ajuntament de Girona.

FEMINISME
Dimarts 23 de febrer, a les 18 h, videoconferència en directe per la plataforma ZOOM
 “Feminisme al segle XXI”, a càrrec d e Brigitte Vasallo
Escriptora a batzegades i formadora, investiga sobre la construcció d’alteritat, la violència i el capitalisme travessats pel gènere.

LITERATURA
Dimarts 9 de març, a les 18 h
, videoconferència en directe per la plataforma ZOOM
Homenatge a Josep Carner (1).
“Josep Carner, de nen prodigi a príncep de les lletres”
A càrrec de Joan Tres i Arnal, Doctor en Filologia Catalana i llicenciat en Psicologia.

LITERATURA
Dimarts 23 de març, a les 18h, videoconferència en directe per la plataforma ZOOM
Homenatge a Josep Carner (2)
“Del Carner satíric al Carner místic”
A càrrec de Joan Tres i Arnal, Doctor en Filologia Catalana i llicenciat en Psicologia.

L’aula d’Extensió Universitària és un espai de formació permanent, obert a totes les persones d’edat adulta interessades en la seva formació permanent i actualitzada. Una associació no lucrativa, amb plena autonomia, vinculada a la Universitat Pompeu Fabra que garanteix la qualitat dels continguts formatius de l’Aula.
Més información: www.aulavilassardemar.cat

Els Socis rebran l’enllaç a la plataforma ZOOM abans de començar les conferències. Els NO socis hauran d’omplir el formulari que trobaran a la pàgina web de l’Aula. De moment no comporta obligatorietat de fer-se soci.

 

 

 

Deixa un comentari